Hívjon minket bizalommal! +36 20 9811054
DE
Széchenyi 2020

Egyedi gépek gyártása és tervezése

‹ Vissza a szolgáltatásokhoz

Egyedi ellenőrzési vagy összeszerelési feladatokat ellátó gépek gyártása.

Az innováció manapság elengedhetetlen a hosszú távú, stabil növekedéshez. Az üzemek, amelyek tovább akarják fejleszteni gyártási folyamataikat, hatékonyabbá tehetik működésüket. 


Az ellenőrizhetőbb és megbízhatóbb munkafolyamatot egyedi célgépek teszik lehetővé. A cél akár a gyártási volumen növelése, akár a minőség növelése vagy épp új termék gyártásához szükséges berendezés elkészítése, állunk rendelkezésre. 


Vállalkozásunk 2009 óta már több, mint 1000 egyedi tervezésű és működésű gépet készített megrendelőinknek.  

Megrendelőnk céljának megismerése kiemelten fontos a projektek kezdeténél. Így biztosíthatjuk, hogy a teljes folyamatban levesszük válláról a további terheket. 


Az előzetes egyeztetések után elkészítjük a terveket, folyamatosan egyeztetve megrendelőnkkel. Ezalatt az idő alatt készítjük el a rajzi dokumentációt, a gépdokumentációt és a 3d modellt.  A tervezésnél természetesen van lehetőség kisebb módosításokra, az a tapasztalatunk, hogy 1-2 egyeztetés után megtaláljuk ügyfelünk pontos elképzelését. 


A terv elfogadása után a gépek gyártását is ránk bízhatja. A rugalmas gyártási folyamatokkal célunk, hogy megfeleljünk a kitűzött határidőknek. Egy teljes tervezési és gyártási projekt esetén ügyfeleinknek 4-5 héttel érdemes számolnia. 


Az elkészült gépeket minden esetben CE-jelöléssel,balesetvédelmi megfelelőséggel adjuk át. Ügyfelünkként a beszerelésen és a szállításon sem kell aggódnia. A helyszínre szállítás, beüzemelés és folyamathoz illesztés feladatait is ránk bízhatja. 

Sőt, karbantartással, alkatrészek gyártásával is bármikor elérhetik vállalkozásunkat. 


Válasszon rugalmas és megbízható partnert egyedi igényeihez! 

Kérjen ajánlatot most!

Kérem, várjon... Kérlek, várj..